top of page
IMG_0314_3.jpg
IMG_2123.JPG
20160211_095941.jpg
IMG_0345_2.jpg
IMAG0350_edited_edited.jpg
Om mig: Om

Hej där och välkommen hit, jag heter Camilla.

- Med ett brinnande intresse för självutveckling

Jag har nog alltid fascinerats av universums mystik och länge haft en stark känsla av att det är meningen att jag ska göra något specifikt men inte vetat vad. Först efter några intensiva år, när jag på riktigt fokuserade på mig själv och min utveckling landade det. Jag vill bland annat hjälpa andra att leva mer hjärtcentrerat med fokus på sig själva och sina drömmar. Jag är utbildad och arbetsverksam civilingenjör och gillar kontrasten mellan att utveckla och att utvecklas. Jag har också studerat färg, form och inredning samt business, marketing och product development utomlands.

Jag har älskat stenar och kristaller ända sen barnsben och en av de bästa stunderna var när mamma då och då tog med mig till en liten butik där jag fick välja ut en ny "magisk sten" att köpa med mig hem. Under tonåren och under mitt tidiga vuxna liv så föll det intresset i vila för att sedan vakna till liv igen på senare år. Tillsammans med mitt intresse för energiarbete föll det sig ganska naturligt att utbilda mig inom kristallhealing.

Här erbjuder jag ett litet sortiment av handplockade saker och inspirerande artiklar för att hjälpa dig i din självutveckling. Framöver kommer jag även erbjuda bland annat chakrabalansering/kristallhealing och kortare kurser om hur du kan göra för att börja lyssna inåt och ta action på dina drömmar. Med naturens läkande kraft, rätt mindset och verktyg kommer du ta dig dit du vill!

✰ Stay magical! 

Om mig: Text

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag tror att du just nu läser detta av en anledning. Att ditt hjärta kallar dig, att du letar efter mer, att det är något som skaver. Lyssna på det! Jag vill hjälpa dig att ta små små steg närmare det du drömmer om. Kanske går du med känslan av att du inte vet. Kanske letar du svar men har svårt att hitta dem, med en växande stress över att inte veta vad du vill och en känsla av att stå och stampa på samma ställe samtidigt som "alla andra" har så stora drömmar och får så mycket gjort. Jag vet hur det känns, för jag har varit där och nu vill jag använda det jag lärt mig till att hjälpa dig.

Om mig: Rubriker
bottom of page